Rekrytointi

Hakuaika tehtävään on päättynyt. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin.

HASO etsii tiimiinsä kiinteistöassistenttia

Helsingin Asumisoikeus Oy (HASO) on Helsingin kaupungin kokonaan omistama tytäryhtiö. Yhtiö hallinnoi ja ylläpitää Helsingin alueella asumisoikeusasuntoja omakustannusperiaatteella. Asuntojen lukumäärän perusteella yhtiö on Helsingin suurin asumisoikeusyhtiö. Asukkaita on yli 9000 lähes sadassa eri kohteessa. Uusia kohteita rakennetaan jatkuvasti.

Toiminnan kehittämisvaiheessa olevassa yhtiössä työskentelee tällä hetkellä kolme henkilöä ja haemme laajenevaan tiimiimme kehityskykyistä

Kiinteistöassistenttia

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Vastuullasi on yhtiön hallintoon liittyviä tehtäviä mm.

  • johdon avustaminen
  • asiakirjojen hallinta 
  • avustaminen viestinnässä ja tiedottamisessa 
  • osallistuminen yhtiön erilaisiin projekteihin
  • kokousten valmistelu ja sihteerin tehtävät
  • muut toimistotehtävät

Hakijalta odotamme

Edellytämme tehtävään soveltuvaa vähintään toisen asteen koulutusta, toimisto-ohjelmien hallintaa ja viiden vuoden kokemusta edellä mainituista tehtävistä. Lisäksi edellytämme tietohallinnon osaamista sekä sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Arvostamme myös kiinteistöalan tuntemusta.

Tehtävässä edellytetään hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työskentelyotteesi on täsmällistä, aktiivista ja analyyttistä. Palveluasenne ja joustavuus auttavat tehtävissä suoriutumisessa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtävän vakavaraisessa yhtiössä, jossa pääset toimimaan osana tiivistä työyhteisöä kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Työyhteisömme on avoin ja kannustava. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Alppilassa. Noudatamme Avainta ry:n työehtosopimusta.