Rekrytointi

 

Edit. Hakuaika asiakkuuspäällikön tehtävään on päättynyt. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin. Kiitos mielenkiinnostasi HASOa kohtaan!

Ilmoitus 20.11.2020

HASO etsii tiimiinsä asiakkuuspäällikköä

Helsingin Asumisoikeus Oy (HASO) omistaa tällä hetkellä 100 kohdetta ja runsaat 5000 asuntoa eri puolilla Helsinkiä. HASOn asunnot ovat koti yli 10 000 helsinkiläiselle, jotka arvostavat HASOa turvallisena ja kohtuuhintaisena asumisyhtiönä. Yhtiön tavoitteina on tyytyväiset asukkaat, kohtuuhintaiset ja laadukkaat asunnot sekä ympäristöarvot. Tällä hetkellä yhtiö kehittää ja muodostaa omaa omistajahallintoa ja organisaatiota. 

Haemme asiantuntijaorganisaatioomme asiakkuuspäällikköä vastaamaan asiakkuus- ja viestintäasioista. Tärkeimmät asiakkuudet ja yhteistyötahot ovat mm. asukkaat, kaupunkikonsernin eri yksiköt, palveluntuottajat ja viranomaistahot.

Asiakkuuspäällikkö vastaa mm.

  • asiakkuuksiin liittyvien yhteistyömuotojen luomisesta ja ylläpitämisestä
  • tehtäväalueeseen kuuluvan palveluntuottajatoiminnan ohjaamisesta 
  • asukaspalveluiden kehittämisestä 
  • asukkaiden yhteishallinnon kehittämisestä
  • digitaalisten palveluiden edistämisestä 
  • palautteiden ja reklamaatioiden prosessoinnista
  • yhtiön sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelusta ja toiminnan ohjauksesta
  • asumiseen ja palveluihin liittyvistä tutkimuksista, analyyseistä ja raportoinnista

Hakijalta odotamme

Tehtävä vaatii laajojen kokonaisuuksien hallintaa, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja laaja-alaisen tehtävän hoitamiseen tarvittavaa työkokemusta. Arvostamme kokemusta monipuolisista kiinteistöalan tehtävistä mm. osaamista asiakkuuksien hallinnasta, viestinnän suunnittelusta ja palveluntuottajan ohjaamisesta.  Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, hyvän työilmapiirin, sekä mahdollisuuden kehittyä. Pääset mukaan kehittämään yhtiön toimintaa.  Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tukkutorilla Hermannin kaupunginosassa.

Asiakkuuspäällikön tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

HASO on Helsingin kaupungin omistama asumisoikeusyhtiö. Yhtiö rakennuttaa ja tarjoaa laadukkaita ja kohtuuhintaisia asumisoikeusasuntoja.