24.2.2022

Uudiskohde HASO Virtarannan hakuaika alkaa 28.2.2022 klo 12

Edit. 15.3.2022 Hakuaika kohteeseen on päättynyt.

Mellunkylään hyvien yhteyksien äärelle rakennetaan uudiskohde HASO Virtaranta, jossa on 51 erikokoista rivi- ja luhtitalohuoneistoa 9 talossa. Kasvavassa ja uudistuvassa Mellunkylässä on hyvät palvelut ja loistavat ulkoilu-, liikunta- ja harrastusmahdollisuudet.  Alueella on puistojen ja viheralueiden lisäksi myös mäntymetsiä ja avokallioita ulkoiluun ja oleiluun.

Kohteessa on huoneistoja yksiöistä viiden huoneen perheasuntoihin. Osa asunnoista on kaksikerroksisia. Maantasokerroksissa sijaitsevissa asunnoissa on terassit, joista osa on katettuja ja osa on avoimia.

Kohteessa on maalämpö ja kohde on savuton. HASO Virtarannan asunnot on suunniteltu esteettömiksi, mutta toisessa kerroksessa sijaitsevat asunnot G- ja H-taloissa eivät ole esteettömiä sisäänkäynnin osalta. Helsingin kaupungin Asuntotuotannon sivuilla lisätietoa kohteesta ja hakuohjeet.

Asuntojen arvioitu valmistumisaika on 7–9/2023.

Haku uudiskohteisiin Asuntotuotannon kautta

Hakuaika kohteeseen alkaa 28.2.2022 klo 12 ja päättyy 14.3. klo 12 Helsingin kaupungin Asuntotuotannon kautta - Asuntotuotanto vastaa HASOn uudiskohteiden rakennuttamisesta ja asumisoikeuksien myynnistä.

Asunnot siirtyvät HASOn hallintaan, kun asukkaat ovat muuttaneet niihin.