13.5.2022

Uudiskohde HASO Vinsentinkatu 5:n hakuaika alkaa 16.5.2022

Edit. 1.6.2022 klo 14:20: Hakuaika uudiskohteeseen on päättynyt.

Kalasatamaan Sompasaaren merelliseen ympäristöön osoitteeseen Vinsentinkatu 5 valmistuu 64 erikokoista asumisoikeusasuntoa. Sompasaaressa asut keskeisellä paikalla, entisestään paranevien yhteyksien äärellä. Myös Mustikkamaan luontopoluille ja Korkeasaareen on kohteesta vain kivenheitto.

HASO Vinsentinkatu 5 on 6-kerroksinen kerrostalo, jossa on asuntoja yksiöistä 5 huoneen perheasuntoihin. Jokaisessa asunnoissa on esteettömyyden mahdollistava lasitettu parveke, lisäksi maantasokerroksen asunnoissa on pieni kattamaton pihaterassi. Jokaisesta porrashuoneesta on yhteys korttelin keskelle rakennettavaan pihakannen alaiseen pysäköintihalliin ja hallin päälle tulevalle yhteispihalle.

Kohde on savuton ja esteettömyyden mahdollistava. Helsingin kaupungin Asuntotuotannon sivuilla lisätietoa kohteesta sekä hakuohjeet.

Asuntojen arvioitu valmistumisaika on 1–3/2024.

Haku uudiskohteisiin Asuntotuotannon kautta

Hakuaika kohteeseen alkaa 16.5.2022 klo 12 ja päättyy 1.6. klo 12 Helsingin kaupungin Asuntotuotannon kautta - Asuntotuotanto vastaa HASOn uudiskohteiden rakennuttamisesta ja asumisoikeuksien myynnistä.

Asunnot siirtyvät HASOn hallintaan, kun asukkaat ovat muuttaneet niihin.