3.2.2021

Uudiskohde HASO Taimenpuron hakuaika alkaa 8.2. klo 12

Edit. 23.2.2021 klo 9:14: Hakuaika kohteeseen on päättynyt.

Uudiskohde HASO Taimenpuro rakennetaan Tapanilaan aivan pääradan läheisyyteen osaksi uutta Fallkullan kiilan asuinaluetta. Kerrostalokohteessa on 52 asumisoikeusasuntoa kooltaan 34,5–117,0 m². Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa maantasokerroksen asuntoja on oma rajattu piha-alue. Osassa asunnoista on huoneistosauna, parvekkeellinen talosauna sijaitsee ylimmässä kerroksessa. Kohde on savuton ja esteetön.

Kohteesta on lyhyt kävelymatka Tapanilan juna-asemalle, josta matka-aika Helsingin keskustaan on 17 minuuttia ja lentoasemalle 12 minuuttia. Korttelin länsireunalla on pysäköintilaitos, joka toimii myös melumuurina radalle päin suojaten piha-aluetta.

Tapanilan paikalliset julkiset ja kaupalliset palvelut mukavasti lähellä ja niitä täydentävät mm. Malmin ja Tikkurilan monipuolinen tarjonta. Asuntotuotannon sivuilla lisää tietoa kohteesta sekä hakuohjeet.

Asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on 8-10/2022.

Haku uudiskohteisiin Asuntotuotannon kautta

Hakuaika kohteeseen alkaa 8.2.2021 klo 12 ja päättyy 22.2. klo 12 Helsingin kaupungin Asuntotuotannon kautta - Asuntotuotanto vastaa HASOn uudiskohteiden rakennuttamisesta ja asumisoikeuksien myynnistä.

Asunnot siirtyvät HASOn hallintaan, kun asukkaat ovat muuttaneet niihin.