21.5.2021

Uudiskohde HASO Atlantinkaaren hakuaika alkaa 24.5. klo 12.00

Jätkäsaareen aivan Hyväntoivonpuiston viereen rakennetaan HASO Atlantinkaari, jossa on 170 asuntoa kolmessa näyttävässä kerrostalossa. Talot ovat 5–15 kerrosta korkeita ja asuntoja on yksiöistä viiden huoneen perhekoteihin kooltaan 34–121,5 m². 

Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke ja puiston puolen maantasoasunnoissa parvekkeen lisäksi maanvarainen pihaterassi. Lattiamateriaalina on tammiparketti ja kylpyhuoneissa keraaminen laatta.

Jätkäsaaressa asutaan urbaanissa kantakaupungissa. Alueella julkisen liikenteen yhteydet ovat erinomaiset ja raitiovaunupysäkit sijaitsevat vain parin minuutin kävelyn päässä kohteesta. Atlantinkaaren naapurissa on myös alueen vihreä sydän Hyväntoivonpuisto. Hyväntoivonpuiston, liikuntapuiston ja uimahallin ansiosta harrastus- ja liikkumismahdollisuudet tulevat olemaan loistavat. Kaupunginosan viihtyisyyttä lisää julkinen taide kotikulmien kaduilla, seinissä ja silloissa.  

Kohde on savuton ja suunniteltu esteettömäksi. Helsingin kaupungin Asuntotuotannon sivuilla lisätietoja kohteesta ja hakuohjeet.

Asuntojen arvioitu valmistuminen on 8-10/2023.

Haku uudiskohteisiin Asuntotuotannon kautta

Hakuaika kohteeseen alkaa 24.5.2021 klo 12  ja päättyy 7.6. klo 12  Helsingin kaupungin Asuntotuotannon kautta - Asuntotuotanto vastaa HASOn uudiskohteiden rakennuttamisesta ja asumisoikeuksien myynnistä.

Asunnot siirtyvät HASOn hallintaan, kun asukkaat ovat muuttaneet niihin.