13.3.2020

Suosi sähköistä- ja puhelinasiointia - koronavirukseen varautuminen isännöintitoimistossa

Suomen hallitus tiedotti rajoitustoimista torstaina 12.3. koskien koronavirusta.
Seuraamme tilanteen kehittymistä tarkasti myös isännöintitoimiston osalta.

Meidän asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, joten koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi suosittelemme asioimaan kanssamme ensisijaisesti puhelimitse, sähköpostilla tai verkkosivujemme kautta.

Vältäthän tarpeetonta asiointia toimistoillamme. Teemme parhaamme, että voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin myös tässä erittäin poikkeuksellisessa tilanteessa ja muistutamme, että kaikissa kysymyksissä saatte meidät kiinni normaalisti puhelinpalveluaikana klo 9.00 – 14.30 tai lähettämällä meille sähköpostia.

Isännöintiliitto ja Kiinteistöliitto suosittelevat, että koronaepidemian aikana taloyhtiöt hyödyntävät yhtiökokousten järjestämisessä etäyhteyksiä. Selvitämme osaltamme, miten tämä voidaan järjestää tulevien kokousten osalta.

Sovittuihin kokouksiin tai yhtiökokoukseen ei pidä saapua sairaana paikalle. Koronaviruksen levitessä taloyhtiöiden ei pidä oman hallintonsa hoitamisella vaarantaa osakkaiden ja asukkaiden terveyttä. Viranomaissuositukset on syytä ottaa tosissaan. Varsinkin kiireettömien, rutiininomaisten yhtiökokousten siirtämistä eteenpäin voidaan harkita tarpeen mukaan.

THL on antanut tarkat ohjeet käsi- ja yskimishygieniasta, ja tätä ohjeistusta noudatetaan myös Laajasalon Isännöinti Oy:n toimipisteessä. Työntekijöillemme on sisäisesti ohjeistettu, että flunssaoireisena emme tule töihin ja toimistossa asioivia asiakkaita ei kätellä ja suoritamme vain välttämättömät kiinteistökäynnit ja tarkastukset kohteissa.

Ystävällisin terveisin
Laajasalon Isännöinti Oy
Sari Rissanen, toimitusjohtaja