19.9.2018

Kohteiden omat nettisivut valmistuvat pikku hiljaa

HASOn kaikki kohteet saavat syksyn aikana omat nettisivut, joilla on myös ainoastaan asukkaille tarkoitetut osiot asukaskokousta ja talohallituksen kokousta varten. Valmiina tällä hetkellä ovat sivut, jotka esitellään HASOn sivuilla osiossa Kohteiden omat nettisivut.

Suurimmasta osasta kohteita on asukkaiden keskuudesta valittu nettisivuvastaava, joka vie sivuille tarvittavan sisällön. Tämän jälkeen sivusto tarkastetaan HASOssa ennen kuin se virallisesti julkaistaan. Kaikkiin kohteen talouksiin lähetetään tässä vaiheessa tiedote, jossa kerrotaan, miten asukkaat voivat rekisteröityä sivujen käyttäjäksi.

Jos kohteessa ei ole nettisivuvastaavaa, sivut tekee valmiiksi HASOn viestintäpäällikkö.

Sivut eivät korvaa perinteistä viestintää eli HASO lähettää edelleen paperisia tiedotteita jne.

HUOM! Tunnukset asukkaille voidaan antaa vasta siinä vaiheessa, kun koteihin on lähetetty tiedote asiasta. Tunnuksia ei jaeta keskeneräisille sivuille eli odotattehan kärsivällisesti tiedotetta ennen kuin teette rekisteröitymispyynnön.

HASOn sivuilla tällä hetkellä näkyvä Kohteiden omat sivut -osio on väliaikaisratkaisu, eikä siinä näy kaikki kohteet. Kun kaikkien kohteiden sivut on saatu valmiiksi, sivulinkit näytetään eri osoitteessa, ei suoraan HASOn sivuilla.