18.6.2021

Helsingin Asumisoikeus Oy hakee kehittämispäällikköä

Edit. Hakuaika tehtävään on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille.

Helsingin Asumisoikeus Oy (HASO) on Helsingin kaupungin kokonaan omistama yhtiö. HASO omistaa tällä hetkellä 100 kohdetta ja runsaat 5000 asuntoa eri puolilla Helsinkiä ja asuntokanta kasvaa merkittävästi lähivuosina. Yhtiön organisaatiota ja toimintaa kehitetään tällä hetkellä voimakkaasti.

Haemme
Kehittämispäällikköä

Uusi kehittämispäällikkö kehittää ja koordinoi hallinnon ja toiminnan suunnittelua yhdessä yhtiön asiantuntijaorganisaation kanssa. Kehittämispäällikkö kuuluu yhtiön johtoryhmään.

Kehittämispäällikön tehtäviä ovat mm.

  • kiinteistöyhtiön laaja-alaisten kehittämisprojektien valmistelu, koordinointi ja toteuttaminen
  • palveluiden tuotantotavan suunnittelu ja kehittäminen
  • palvelusopimusten hallinnan, yhteistyön ja valvonnan kehittäminen sekä kilpailutusten valmistelu

Arvostamme laaja-alaista työkokemusta kiinteistöalalla ja näyttöjä kehittämisestä asiantuntijaorganisaatiossa sekä tilaaja-tuottaja-mallin hallintaa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Lisäksi työssä edellytetään ajan tasalla olevaa MS-Office -ohjelmien käyttötaitoa sekä sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Tehtävässä tarvitaan analyyttistä ja systemaattista toimintatapaa sekä organisointi- ja yhteistyökykyä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, joustavat työjärjestelyt sekä mahdollisuuden kehittyä. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Tukkutorilla Hermannin kaupunginosassa.

Hakeminen ja lisätiedot

Hakemus ja CV palkkatoivomuksineen tulee jättää viimeistään 6.8.2021 osoitteessa: https://psycon.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1216.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Juha Viljakainen, juha.viljakainen@haso.fi tai p. 050 324 5839, tavoitettavissa 22.6. klo 14–16, 7.7. klo 14–16, 13.7. klo 14–16 ja 21.7. klo 10–12 sekä Psyconin konsultti Laura Nissilä, p. 020 710 1271, tavoitettavissa 1.7. klo 9–10.