16.11.2020

HASOn asukastyytyväisyyskysely 2020 on tulossa pian - vaikuta ja voita!

Edit. 7.12.2020: Asukastyytyväisyyskyselyn 2020 vastausaika on päättynyt. Kiitos kaikille vastaajille! Tiedotamme kyselyn tuloksista alkuvuonna 2021 nettisivuillamme.

HASOn vuosittain toteutettava asukastyytyväisyyskysely on postitettu ja kysely kolahtaa pian postiluukusta tuhanteen satunnaisotannalla valittuun HASO-talouteen. Kyselyyn voi vastata joko paperisella lomakkeella tai sähköisesti 6.12. asti. 

Kyselyllä kerätään palautetta asumispalveluistamme kuten isännöinnistä, huollosta, viihtyvyydestä sekä viestinnästä ja tiedonkulusta. Tavoitteemme on kehittää palveluitamme entistä paremmin asukkaidemme tarpeita vastaaviksi. Viime kyselyn tuloksista voit lukea täällä.

Kaikille asukkaille avoin kysely käynnistyy 23.11.

Kaikille muille kuin satunnaisotannalla valituille asukkaille avoin kysely aukeaa netissä maanantaina 23.11. ja vastausaikaa on sunnuntaihin 6.12. asti. Tiedotamme nettisivuilla ja talojen ilmoitustauluilla, kun asukastyytyväisyyskyselyyn pääsee avoimen linkin kautta vastaamaan.

Vastaajien kesken arvotaan lahjakortteja

Kaikkien vastaajien kesken arvotaan kolme 50 euron lahjakorttia Stockmannille. Arvonta suoritetaan joulun jälkeen ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Arvontaa varten jätetyt yhteystiedot käsitellään erillään itse kyselyn vastauksista.

Kyselyn toteuttaa puolueeton tutkimustoimisto Feelback Oy.