27.9.2018

HASOn 90:s kohde valmistui Kruunuvuorenrantaan

HASO/Hopealangan asukkaat saivat avaimet upouusiin asuntoihinsa 27.9. Kahdesta talosta koostuva asuinkohde sijaitsee osoitteessa Hopeakaivoksentie 38 samassa pihapiirissä elokuussa valmistuneen Hopeakuun kanssa.

Hopealangassa on huoneistoja yksiöistä neljän huoneen asuntoihin, joissa kaikissa on lautaparketit ja kosteissa tiloissa on laatoitus. Osassa asunnoista on upeat kahdeksan metriä leveät parvekkeet ja yläkerroksista näkee merelle. Kaikki parvekkeet ovat lasitettuja.

Kortteliin tulossa valotaidetta

Kruunuvuorenranta on tullut tunnetuksi valotaideteoksistaan. Myös Hopealangan kortteliin toteutetaan valoteos nimeltä Hopealanka. Lisäksi alueen palveluita kehitetään koko ajan: Kruunusiltojen valmistumisen jälkeen talon läheltä pääsee raitiovaunulla tai kevyenliikenteenväylää pitkin keskustaan. Herttoniemen metroasemalle matkaa on noin 5 kilometriä.

Hopealanka on HASOn kaikkien aikojen 90:s asuinkohde. Ensimmäinen eli Itärinne valmistui Vuosaareen vuosina 1993 ja 1994. Hopealanka on myös viimeinen HASOn vuonna 2018 valmistuneista seitsemästä kohteesta. Ensi vuonna HASO-taloja valmistuu viisi lisää.

Lue lisää HASO/Hopealangasta täältä.