14.12.2022

HASOlaisten ilta -webinaarin 30.11.2022 tallenne ja kysymykset vastauksineen

Ensimmäinen kaikille asukkaille avoin HASOlaisten ilta webinaari järjestettiin 30.11.2022. Parin tunnin mittaisessa tilaisuudessa käsiteltiin ajankohtaisia HASO-asumiseen liittyviä aiheita kuten asumisoikeuslain muutoksia, vastike- ja talousasioita, asukasviestinnän ja HASOn visuaalisen ilmeen uudistusta sekä isännöintitoimiston vaihtumista ja palvelun laadun varmistamista. 

Osallistujia tilaisuudessa oli  parhaimmillaan yhtä aikaa linjoilla yli 300 ja osallistujat kysyivät aktiivisesti kysymyksiä.

Kiitos kaikille aktiivisesta osallistumisesta!

HASOn tilinumero vaihtuu

Tilaisuudessa esiin tuli, että HASOn tilinumero on vaihtumassa Helsingin kaupungin päätöksestä johtuen. Tammi- ja helmikuussa käytössä on sekä uusi Nordean tili että nykyinen Danske Bankin tili, ja vastikkeen voi maksaa tammi- ja helmikuussa kummalle tahansa tilille.

Pyydämme muuttamaan tilinumeron uuteen Nordean tiliin viimeistään vastikekauden vaihtuessa 1.3.2023. Tammi- ja helmikuun vastikkeen voi siis maksaa aiemmin toimitettujen vastikekuittien mukaisesti. Uusi Nordean tilinumero ilmoitetaan vastikekuittien lähetyksen yhteydessä.

Tilaisuuden materiaalit ja tallenne

Tässä linkit tilaisuudessa esitettyihin kysymyksiin vastauksineen sekä tilaisuuden materiaaleihin:

Tilaisuuden tallenteen pääset katsomaan alta.