22.11.2022

Avoimen linkin asukastyytyväisyyskysely on nyt auki - vastaa 5.12. mennessä!

HASOn kaikille asukkaille avoin asukastyytyväisyyskysely on nyt auki ja siihen voi vastata 5.12.2022 asti. Kyselyyn vastataan nimettömästi ja vastaaminen kestää noin 15-30 minuuttia.

Avoin kysely löytyy osoitteesta www.feelback.com/hasokysely 

Vuosittaisen asukastyytyväisyyskyselyn kautta HASO kerää palautetta tarjoamistaan asumispalveluista kuten isännöinnistä, huollosta, siivouksesta sekä viestinnästä ja tiedonkulusta. Kyselyn kautta kerättyä palautetta käytetään HASOn asumispalvelujen kehittämiseen. 

Tuhat taloutta sai postiluukusta erillisen kirjekyselyn

Avoimen kyselyn lisäksi tuhanteen talouteen on postitettu otannan perusteella erillinen kirjekysely 11.11. Mikäli sait postiluukusta erillisen kyselykuoren, jätä vastaamatta kaikille avoimeen kyselyyn ja seuraa postitse saamasi kirjeen ohjeita. 

Myös otannalla valitut asukkaat voivat vastata sähköisesti, mutta kyselyn verkko-osoite on tällöin eri.

Vastanneiden kesken arvotaan lahjakortteja

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kolme 50 euron lahjakorttia Stockmannille. Arvonta suoritetaan joulun jälkeen ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Arvontaa varten jätetyt yhteystiedot käsitellään erillään itse kyselyn vastauksista.

Tutkimuksen toteuttaa puolueeton tutkimustoimisto Feelback Group. Jos haluat lisätietoja tutkimuksesta, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse: info@feelback.com

Tiedote tutkimuksesta jaetaan myös kohteiden ilmoitustauluille tällä viikolla.