17.11.2022

Asukastyytyväisyyskysely 2022 käynnistyi!

Edit. 7.12.2022 Asukastyytyväisyyskyselyn vastausaika on päättynyt. Kiitos kaikille vastanneille!

HASOn asukastyytyväisyyskysely 2022 postitettiin viime viikon lopussa ja ensimmäiset kyselyt ovat jo löytäneet perille. Yhteensä tuhat satunnaisotalla valittua HASO-kotia saa kyselyn postiluukkuunsa! Kutsutut vastaajat voivat vastata kyselyyn joko paperisella lomakkeella tai sähköisesti 5.12. asti. 

Kyselyllä kerätään palautetta asumispalveluistamme kuten isännöinnistä, huollosta, siivouksesta, viestinnästä ja tiedonkulusta sekä asunnoissa viihtymisestä. Tavoitteemme on kehittää palveluitamme vielä paremmin asukkaidemme tarpeita vastaaviksi. Viime kyselyn tuloksista voit lukea täällä.

Kaikille asukkaille avoin kysely käynnistyy 22.11.

Myös kaikki muut kuin satunnaisotannalla valitut asukkaat pystyvät vastaamaan kyselyyn ja antamaan palautetta. Tämä avoin avoin kysely aukeaa netissä tiistaina 22.11. ja vastausaikaa on maanantaihin 5.12. asti. Tiedotamme nettisivuilla ja talojen ilmoitustauluilla, kun asukastyytyväisyyskyselyyn pääsee avoimen linkin kautta vastaamaan.

Vastaajien kesken arvotaan lahjakortteja

Kaikkien vastaajien kesken arvotaan kolme 50 euron lahjakorttia Stockmannille. Arvonta suoritetaan joulun jälkeen ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Arvontaa varten jätetyt yhteystiedot käsitellään erillään itse kyselyn vastauksista.

Kyselyn toteuttaa puolueeton tutkimustoimisto Feelback Oy.