Lue selaimessa
HASOn uutiskirje
3.12.2020
HASO Svanströminkujan ylimpien kerrosten parvekkeilta voi ihailla kattojen yli näkymiä Suomenlinnaan ja kantakaupunkiin asti.

HASOn 100. kohde valmistui – HASO Svanströminkujalla nautitaan elämästä hulppeilla parvekkeilla

Laajasalon sydämeen valmistui marraskuun lopussa HASO Svanströminkuja. Kohteen valmistumisen myötä HASOn valmiiden kohteiden lukumäärä on nyt pyöreät 100. Samalla HASOn asukasmäärä kipusi yli 10 000 asukkaan.

HASO suunnittelee juhlistavansa 100 kohdettaan yhdessä asukkaiden kanssa koronatilanteen hellitettyä.

HASO Svanströminkujalla asuntoja on yhteensä 113. Jokaisessa asunnoissa on asumismukavuutta lisäävä lasitettu parveke, joka joissain asunnoissa on jopa 17 metriä pitkä. HASO Svanströminkujan valmistumisesta voit lukea lisää alla olevasta linkistä.

Lue lisää

       

Muutoksia koronarajoituksiin HASOn kohteissa

Pääkaupunkiseudun pahentuneen koronavirustilanteen vuoksi Helsingin kaupunki on tiukentanut antamiaan rajoituksia ja ohjeita, joilla pyritään ehkäisemään tartuntoja.

HASO toimii vastuullisesti viranomaisohjeita noudattaen. Olemmekin valitettavasti joutuneet sulkemaan lenkkisaunavuorot toistaiseksi. Talojen kerhotilat ja muut harrastetilat on suljettu toistaiseksi kaikelta käytöltä.

Asuntokohtaiset saunavuorot sekä pesutuvat säilyvät asukkaiden käytössä. Käytäthän yhteistiloja vain terveenä, ja huolehdithan erityisesti hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.

Tiedotamme mahdollisista muutoksista rajoituksiin kohteiden ilmoitustauluilla sekä osoitteessa www.haso.fi/korona

Lue lisää koronatoimenpiteistä alla olevasta linkistä.

Lue lisää

       

Vastaa asukastyytyväisyyskyselyyn 6.12. mennessä - voit vaikuttaa ja voittaa lahjakortin!

HASOn vuosittainen asukastyytyväisyyskysely postitettiin 11.11. tuhannelle satunnaisotannalla valitulle asukkaalle.

Kaikki ne asukkaat, jotka eivät ole saaneet kutsua kyselyyn, voivat vastata sähköisesti kyselyyn osoitteessa: http://www.feelback.com/hasokysely (Poikkeuksena HASO Svanströminkujan asukkaat, jotka eivät voi vastata kyselyyn vielä tänä vuonna)

Vastausaika päättyy tämän viikon lopussa 6.12.

Kyselyllä selvitetään asukkaiden tyytyväisyyttä HASOn asumispalveluihin kuten isännöintiin, huoltoon ja siivoukseen, ja tuloksia käytetään konkreettisesti asumispalvelujen kehittämisessä. Vastaajien on myös mahdollista osallistua kolmen 50 € arvoisen Stockmannin lahjakortin arvontaan.

Kyselyyn vastataan nimettömästi ja sen toteuttamisesta vastaa puolueeton tutkimustoimisto Feelback Oy.

       

Isännöinnin asiakastilat ovat koronatilanteen vuoksi tällä hetkellä suljettuna. Palvelut jatkuvat puhelimitse, sähköisesti ja ajanvarauksella.

HASOn isännöinti muutti uusiin toimitiloihin

HASOn kohteiden isännöintitoimisto, Kiinteistötahkola Helsinki Itä, muutti marraskuun viimeisellä viikolla. Isännöinnin uudet avarammat tilat sijaitsevat Herttoniemessä osoitteessa Sorvaajankatu 15, 00880 Helsinki.

Muuton yhteydessä isännöinnin puhelinvaihde uudistui ja käyttöön otettiin 0207-alkuiset puhelinnumerot. Myös vanhat numerot yhdistävät puhelut toistaiseksi perille.

Kaikki isännöinnin yhteystiedot löydät täältä: www.haso.fi/yhteystiedot

Uutiskirjeen sisällöstä vastaa viestintäpäällikkö Pauliina Lehto

Helsingin Asumisoikeus Oy
Kiinteistötahkola Helsinki Itä
Tilaa / peru uutiskirje