Lue selaimessa
HASOn uutiskirje
7.2.2020
Eduskuntatalo 1930-luvulla. Kuva: Helsingin kaupunginmuseo.

Vaikuta tulevan asumisoikeuslain valmisteluun!

Suomen Asumisoikeusyhteisöt ry (SAY ry) järjestää kyselyn, jolla selvitetään asumisoikeusasukkaiden kiinnostusta osallistua päätöksentekoon asumisoikeusyhtiössä ja -talossa. Kysely toteutetaan osana tulevan aso-lain valmistelua.

Viestintätoimisto Manifesto Oy toteuttaa kyselyn SAY ry:n toimeksiannosta. SAY ry on asumisoikeusasuntoja omistavien yhtiöiden yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää asumisoikeusasumista.

Näin pääset vastaamaan kyselyyn

HASOn asukkaiden on mahdollisuus päästä vastaamaan sähköiseen kyselyyn, lähettämällä itse vapaamuotoinen sähköpostiviesti (esim. ”tahdon osallistua asukaskyselyyn”) osoitteeseen info@manifesto.fi. Manifesto Oy lähettää kyselykutsun paluusähköpostina.

Viesti kannattaa lähettää mahdollisimman pian, viimeistään 20.2.2020. Kyselyyn vastaamalla voi osallistua myös osallistua leffalippujen arvontaan.

       

Sähköautojen latausmahdollisuus kiinnostaa HASO-asukkaita

HASO selvitti autoilevien asukkaidensa kiinnostusta sähkö- ja hybridiautojen lataukseen joulu-tammikuussa toteutetulla sähköisellä kyselyllä. Kysely oli kohdistettu niille 67 kohteelle, joiden autopaikat ovat HASOn hallinnoimilla tonteilla.

Kyselyyn tuli yhteensä 300 vastausta, joista autoilevien vastauksia oli 285. Kyselyyn vastanneista parikymmentä ilmoitti jo omistavansa ladattavan hybridin tai täyssähköauton.

Autoilevista yli 70 % oli kiinnostunut sähköauton latausmahdollisuudesta joko omalla parkkipaikalla (58,3 %) tai yhteiskäyttöisellä latausparkkipaikalla (15,2 %). Vastaajista 26,5 % ei ollut kiinnostunut latauspaikoista.

Lisää tietoa tulossa kevään aikana

Avoimissa vastauksissa tiedusteltiin erityisesti latauspaikkojen hinnoittelusta, aikataulusta ja käytännöistä. Myös tekniikkaan ja turvallisuuteen liittyviä asioita pohdittiin. Tiedotamme kevään aikana vastauksista näihin kysymyksiin ja olemme myös suoraan yhteydessä vastaajiin, jotka jättivät yhteystietonsa kyselyyn.

HASO pyrkii Helsingin kaupungin strategian mukaisesti edistämään sähköistä liikennettä. 

Uutiskirjeen sisällöstä vastaa viestintäpäällikkö Pauliina Lehto.

Helsingin Asumisoikeus Oy
Kiinteistötahkola Helsinki Itä
Tilaa / peru uutiskirje