Lue selaimessa
HASOn uutiskirje
29.10.2019
HASO kasvaa vauhdilla, ensi vuonna valmistuu jo 100. kohde. Kuvassa HASOn tällä hetkellä suurin kohde, 159 asunnon HASO Vienanpuisto Myllypurossa (valmistunut 2018).

Uusia rekrytointeja HASOssa ja Laajasalon Isännöinnissä

Kiinteistöpäällikkö ja talouspäällikkö aloittivat HASOn palveluksessa syksyllä

Kiinteistöpäällikkö Kari Nietosvaara vastaa HASOn kiinteistöomaisuuden hallinnasta sekä muun muassa palveluiden kehittämisestä. Hän aloitti tehtävässään 1.9.

Talouspäällikkö Maarit Malmivaara huolehtii puolestaan yhtiön taloushallinnosta ja sen kehittämisestä 7.8. alkaen.

Kiinteistöassistentin rekrytointi on parhaillaan käynnissä. Sen jälkeen yhtiön palveluksessa on neljä henkilöä.

 

HASOn kohteita hoitaa kaksi asukasisännöitsijää

Paremman ja nopeamman palvelun varmistamiseksi Laajasalon Isännöinti vahvisti tiimiään uudella isännöitsijällä maaliskuussa. Nyt asukasisännöintiä hoitaa Jaana Pystykosken lisäksi Jorma Korte, joka on asukkaille tuttu asukasisännöitsijä jo vuosilta 2012-2017. 

Jokaisen kohteen nimetyn asukasisännöitsijän ja huoltoyhtiön yhteystiedot löytyvät haso.fi-sivuston uudistetulta yhteystietosivulta sekä talon ilmoitustaululta.

HASOn isännöintitehtäviä hoitaa nyt Laajasalon Isännöinnissä 15 työntekijää. Isännöintiä hoitaa viisi isännöitsijää, taloustiimissä työskentelee neljä henkilöä, myynnissä kolme ja asiakaspalvelussa kaksi, lisäksi yhtiöön on nimetty viestintäpäällikkö.

       

HASO-kohteiden omat nettisivut on julkaistu

Kaikkien HASOn kohteiden kohdekohtaiset nettisivut on nyt julkaistu. Kohteiden asukkaille on toimitettu tiedote, jossa on rekisteröitymisohjeet nettisivuille.

Kohteiden sivuilla on kaikille käyttäjille avoin osio sekä vain asukkaille tarkoitettu osio esimerkiksi talohallituksen ja asukaskokouksen materiaaleille. Kohteiden omat nettisivuvastaavat hoitavat sivujen päivityksen HASOn viestintäpäällikön tuella. Sivujen tarkoitus on parantaa kohteiden sisäistä viestintää ja toimia näyteikkunana HASOn kohteista kiinnostuneille.

Kaikki kohteiden omat sivut löydät osoitteesta kohteet.haso.fi.

Suosituimpia kohdesivuja tänä syksynä ovat olleet mm. Kivipadonpuisto, Arabianranta, Fannynkallio, Hermanni, Kuusamakuja sekä Rastilanraitti 7.

       

Muovinkeräys jo lähes kaikissa HASOn kohteissa

HASOn tärkeä ympäristötavoite on sekajätteen määrän vähentäminen. Siihen pyritään muun muassa tehostamalla muovinkeräystä kaikissa HASOn kohteissa. Samalla tavoitteena on vähentää myös kiinteistön jätemaksuja, jotka vaikuttavat asumiskustannuksiin.

Lokakuun loppuun mennessä muovinkeräys järjestetään jo yli 90 % HASOn kohteista.

Muovinkeräyksen aloittamisesta tiedotetaan aina erikseen kohteen ilmoitustaululla. Lisää tietoa lajittelusta löytyy:

Uutiskirjeen sisällöstä vastaa viestintäpäällikkö Pauliina Lehto.

Kuva: Lisa Fotios / Pexels
Helsingin Asumisoikeus Oy
Tilaa / peru uutiskirje