Ilmoittautuminen jonoon

Asuntohakemus HASOlle on voimassa yhden (1) vuoden siitä päivästä, kun hakemus on tehty. 

Ennen hakemuksen täyttämistä voitte tarkistaa kohdeluettelosta mitä kohteita tai miltä alueelta asuntoa haette. Kannattaa myös tutustua hakuohjeisiin ja huomioida, että mikäli asumisoikeusmaksun rahoittaa lainarahalla, laina-asiat kannattaa selvittää pankin kanssa hyvissä ajoin kuntoon. HASOn asunnoissa on lisäksi 500 euron vakuus.

Huomioikaa hakemusta täyttäessänne, että siinä pyydetty järjestysnumero ei ole sama asia kuin Helsingin kaupungin sähköisen asioinnin asiointinumero. Alkuvuonna 2021 haetut järjestysnumerot juoksevat 290 000:n paikkeilla. Väärällä numerolla ei voi saada asumisoikeusasuntoa ja keksitty, liian pieni tai toisen kunnan järjestysnumero ainoastaan aiheuttavat lisävaivaa, kun tarjouksia lähetetään henkilöille, joiden numero ei todellisuudessa oikeuta asumisoikeusasuntoon.

Kun teille tarjotaan asuntoa, meille ei tarvitse ilmoittaa, mikäli tarjottu asunto ei kiinnosta. Hakemuksenne ja numeronne on edelleen voimassa ilman sanktioita.

Jos olette ilmoittautuneet jonoon aikaisemmin, uusi jonoon ilmoittautuminen korvaa aiemmin lähetetyn, samalla järjestysnumerolla tehdyn hakemuksen.

Jos hakemuslomake ilmoittaa virhetilanteesta, olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse (p. 0207 480 020) tai sähköpostitse asiakaspalvelu.haso@kiinteistotahkola.fi.

Tee asuntohakemus