3h+avokeittö+kph+s+lasitettu parveke+pikku-wc, 76,0 m²

24.1.2023

Tarjotaan

Sijainti

Naapuripellontie 8 (Malminkartano)
Naapuripellontie 8
00410 Helsinki

Huoneisto

  • 3h+avokeittö+kph+s+lasitettu parveke+pikku-wc
  • 76,0 m²
  • 875,47 €/kk

Ko. vastike on 1.3.2023 alkaen
Lisäksi vesimaksu 22 € kk/hlö.

Asunnossa on avara ja valoisa läpitalon pohjaratkaisu. Asunto sijaitsee ylimmässä kerroksessa (4/4) rauhallisessa kerrostalossa mukavine näkymineen. Asunnossa on iso lasitettu parveke (auringonsuojaverhoilla) vehreälle sisäpihalle. Avokeittiöstä näkee olohuoneeseen ja parvekkeelle.

Muutostöinä asuntoon on teetetty ylimääräinen kaappi pienempään makuuhuoneeseen, parkettikuvioinen muovimatto kaikkiin huoneisiin (paitsi kylpyhuone ja pikku-wc), keittiön kaappien kuviointi, keittiön tasot vaihdettu pyökkikuvioisiksi puutasoiksi, astianpesukone sekä sälekaihtimet kaikkiin huoneisiin (uusittu v. 2022).

Talossa on hissi, kerhotila ja pesutupa. Jokaisessa rapussa on oma kuivaushuoneensa sekä varasto pyörille jne.

Kivat ulkoilumahdollisuudet, alueella paljon luontoa, polkuja, Malminkartanon täyttömäki portaineen on 300 metrin päässä.

Erinomaiset kulkuyhteydet: juna-asemalle n. kilometrin matka. 400 metrin päässä bussipysäkit, joilta kulkee 37 (Myyrmäki-Kamppi), 59 (Malminkartano-Pasila-Kalasatama) ja 30 (Myyrmäki-Kamppi).

Palvelut: S-market sijaitsee 500 metrin päässä, Malminkartanon toisella puolella sijaitsee terveysasema, apteekki, kirjasto, Alepa. Ristikon kauppakeskus + Lidl sijaitsee reilun kilometrin päässä. Koirapuisto on noin 400 metrin päässä. Myyrmäen ostoskeskukseen ja palveluihin pääsee bussilla n. 5 min tai vaikka kävellen 20 minuutissa. Selloon pääsee Pitäjänmäen asemalta bussia vaihtaen.

Lisäksi alueelta löytyy ala-aste, leikkipuisto ja päiväkoteja. Malminkartanon toisella puolella on toinen ala-aste, ylä-aste ja lukio sekä leikkipuistoja.

Alue ja talo ovat tosi mukavia, mutta elämäntilanteen muutoksen takia vaihdettava pienempään asuntoon.

Tilalle toivotaan

Sijainti

Rauhallinen talo hyvillä kulkuyhteyksillä

Huoneisto

  • 2h + k + lasitettu parveke (sauna voi olla, mutta ei ole pakollinen)
  • Enintään 620,00 €/kk

Yhteystiedot

Anne

Kommentit