3h+k+kph+wc+parveke, 74,0 m²

10.10.2021

Tarjotaan

Sijainti

Omenapuisto (Vuosaari)
Omenamäenkatu 5
00990 Helsinki

Huoneisto

  • 3h+k+kph+wc+parveke
  • 74,0 m²
  • 724,00 €/kk

Kiinnostaako Vuosaaressa arvostetussa taloyhtiössä viihtyisä huoneisto hyvällä sijainnilla?

Tarjolla 2012 valmistuneessa asumisoikeustalossa erittäin hyväkuntoinen parvekkeellinen kolmio.

Huoneisto on kulma-asunto ja se sijaitsee kolmikerroksisen rakennuksen ylimmässä kerroksessa muodostaen rakennuksen päädyn. Huoneiston suunnittelussa ja toteutuksessa on selkeästi sovellettu hyvää skandinaavista makua ja designia yksityiskohtien ja ratkaisujen osalta. Huoneisto on lisäksi hyvin valoisa.

Taloyhtiö on yksi arvostetuimmista. Siellä vallitsee poikkeuksellisen hyvä yhteishenki, missä asukkaat aina tervehtivät toisiaan reippaasti ja iloisesti.

Kummankin makuuhuoneen ja keittiön ikkunoista avautuu rauhoittava esteetön näkymä kohti luontoa ja kasvillisuutta, ilman, että vastapäätä näkyisi rakennus tai ihmisiä, ainoastaan puustoa ja kasvillisuutta sekä korkeintaan orava. Olohuoneesta on miellyttävä näkymä rakennuksen sisäpihalle, joka toimii samalla etupihana.

Huoneet ovat siroteltu kivasti kaikki toisistaan erilleen muodostaen yksityisyyttä ja omaa rauhaa korostavan ratkaisun sekä vastaavan tunnelman. Luonnonvalo täyttää huoneiston eri vuorokauden- ja vuodenaikoina tarjoten vaihtuvia minielämyksiä. Aamulla aurinko alkaa paistamaan idästä makuuhuoneisiin ja keittiöön kivasti herätellen, ainakin pitempään nukkuvia, kun puolestaan ilta-aurinko paistaa kesällä lännestä olohuoneeseen valolla kivasti leikitellen.

Keittiö on viihtyisä oma kokonaisuutensa muodostaen asunnon keskiön. Keraaminen liesi ja astianpesukone kuuluvat varustukseen.

Parveke on leveydeltään koko olohuoneen mittainen. Parveke ei ole lasitettu, mutta se on erittäin suojaisa. Parvekkeen koko on noin 9 neliön luokkaa plusmiinus kymmenen prosenttia.

Kylpyhuone on kauniisti laatoitettu ja se on sopivan kokoinen suhteessa asunnon kokoon. Kylpyhuone sisältää mini-ikkunan sekä varauksen ja liitännät pyykinpesukoneelle & kuivurille.

Rakennuksessa on hissi ja esteetön sisäänkäynti. Taloyhtiössä on myös parkkihalli ja kerhohuone, nykyaikaiset jäteputket, kierrätyshuone, pyörien säilytyshuone, jne.
Rakennuksessa on automaattinen sprinklerijärjestelmä ja huoneistoissa akkuvarmennetut palovaroittimet. Pohjakerroksessa on pesutupa, kuivaushuone ja talosauna.

Metrolle on matkaa linnuntietä noin 700 metriä. Lähimmälle bussipysäkille on matkaa noin 300 metriä.

Omenapuisto-taloyhtiön esittely: https://www.haso.fi/fi/kohteet/omenapuisto
Reitti metrolta: https://urly.fi/2f0o

Tilalle toivotaan

Sijainti

Kalasatama (8 kohdetta).

Huoneisto

  • 2h+k
  • Vähintään 42,0 m²
  • Enintään 65,0 m²
  • Vähintään 600,00 €/kk
  • Enintään 850,00 €/kk

Yhteystiedot

Jeerik

aloitetaan tunnustelu s-postilla

Kommentit