Muuttoilmoitus / muutos talonkirjoihin

Muuttoilmoituksen HASOlle voi tehdä sähköisesti tai lataamalla pdf-lomakkeen, joka palautetaan joko postitse osoitteeseen Helsingin Asumisoikeus Oy c/o Kiinteistötahkola Helsinki Itä, Sorvaajankatu 15, 00880 Helsinki tai sähköpostin liitteenä osoitteeseen asiakaspalvelu.haso@kiinteistotahkola.fi.

Sähköinen lomake löytyy sivun alareunasta. Pdf-lomakkeen voi ladata alta.

Ilmoitathan asuntoon muuttavista tai sieltä pois muuttavista henkilöistä heti, kun tuleva muutos on tiedossa. Vastikemaksujen eräpäivä on jokaisen kuun 5. päivä ja huomioimme vesimaksuissa ainoastaan ennen eräpäivää ilmoitetut muutokset ko. kuun osalta. HASO ei hyvitä vesimaksuja jälkikäteen, jos asukas on laiminlyönyt velvollisuutensa ilmoittaa osoitteenmuutoksesta.

Isännöitsijätoimisto toimittaa muuttoilmoituksen huoltoyhtiölle. Huoltoliikkeeltä voi muuton jälkeen tilata talonkirjaotteet. Kannattaa myös huomioida, että huolto avaa oven vain henkilöille, joista on tehty muuttoilmoitus.

Lomakkeella voi ilmoittaa myös esimerkiksi uuden perheenjäsenen syntymästä tai muusta asunnon henkilömäärää koskevasta muutoksesta.

Lisäksi lakisääteinen muuttoilmoitus on tehtävä Digi ja väestötietovirastoon. Tiedot osoitteenvaihdoksesta eivät siirry automaattisesti HASOn järjestelmästä, eikä HASO saa tietoja automaattisesti väestötietovirastosta.

 

Sähköinen lomake

Henkilötiedot
Suosittelemme yhteystietojen ilmoittamista lomakkeessa, jotta isännöitsijätoimisto saa tarvittaessa yhteyden ilmoittajaan.

Isännöintitoimisto toimittaa tämän muuttoilmoituksen huoltoyhtiölle. Myös asumisen aikana tapahtuvat asukasmuutoksen on toimitettava tiedoksi isännöintitoimistoon. Huoltoliikkeeltä voi muuton jälkeen tilata talonkirjaotteet.

Tämän lisäksi lakisääteinen muuttoilmoitus on tehtävä Digi ja väestätietovirastoon.