Vapaiden ja vapautuvien asuntojen tietoja korjataan. Talojen tietojen tietokannassa on häiriö, minkä vuoksi vapaat ja vapautuvat asunnot eivät tällä hetkellä näy. Vikaa korjataan parhaillaan.

Laita hyvä kiertoon!

Olisiko jo kevätsiivouksen aika? Jos kaapit pursuavat tarpeetonta mutta käyttökelpoista tavaraa, on nyt hyvä tilaisuus päästä siitä helposti eroon. 

Kierrätyskeskuksen keräysauto kiertää Helsingin alueella 28.3.–17.5. iltaisin klo 1720.30 välillä. Keräysautoon voi maksutta lahjoittaa käyttökuntoista kodin pientavaraa, kuten esimerkiksi astioita ja muita keittiötarvikkeita, sisustustavaraa, pelejä, leluja, työkaluja tai retkeilytarvikkeita. Myös puhtaita ja ehjiä vaatteita, kenkiä ja kodintekstiilejä otetaan vastaan.

Katso lisäohjeet ja keräysauton pysähdyspaikat sekä aikataulut Kierrätyskeskuksen sivulta.

Suuret tavaraerät suositellaan viemään suoraan myymälöihin. Rajallisen tilan vuoksi kiertävälle keräysautolle ei voi viedä huonekaluja. Kierrätyskeskuksella on myös maksullinen tavaroiden noutopalvelu, jonka voi varata haluamalleen päivälle.

Vaarallisen jätteen sekä metalli- ja sähköromun Sortti-keräysauto kiertää jälleen myös huhtitoukokuussa. Auton aikataulut ja pysähdyspaikat löytyvät HSY:n sivulta