Vapaiden ja vapautuvien asuntojen tietoja korjataan. Talojen tietojen tietokannassa on häiriö, minkä vuoksi vapaat ja vapautuvat asunnot eivät tällä hetkellä näy. Vikaa korjataan parhaillaan.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen idearikasta ja aikaansaavaa viestinnän asiantuntijaa

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen idearikasta ja aikaansaavaa viestinnän asiantuntijaa

HASO tarjoaa kohtuuhintaisia asumisoikeuskoteja helsinkiläisille. Etsimme nyt viestinnän ammattilaista kertomaan mainioista kodeistamme, meillä asuvista ihmisistä ja asumisoikeuden ihmeellisestä maailmasta innostavasti myös muille.

Tehtävä on HASOlla aivan uunituore ja pääsetkin rakentamaan HASOn viestintää yhdessä muiden HASOlaisten kanssa. Meillä pääset kehittämään viestintää, sillä viestinnän asiantuntijanamme pääset mm. perustamaan sometilimme ja osallistumaan verkkosivu-uudistukseemme. Toivottavasti tunnet siis olosi kotoisaksi luodessasi uutta.

Päävastuualueitasi ovat HASOn verkkoviestintä, some ja uutiskirje, mutta tehtävään kuuluu myös muita pienen organisaation viestinnän tehtäviä kuten uutisten ja tiedotteiden laatimista ja asukasviestintään osallistumista. Arvostamme ennen kaikkea mainioita ideoita ja ennakkoluulotonta asennetta sekä kykyä tarkastella viestintää asukkaidemme silmin ja viestiä näkemästäsi selkokielisesti.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa koulutusta
  • käytännön kokemusta erityisesti verkko- ja someviestinnän kehittämisestä ja toteuttamisesta
  • kykyä löytää elämän ja asumisen arjesta mielenkiintoisia viestinnällisiä kärkiä ja toteuttaa ne mielenkiintoisella tavalla
  • kokemusta ja näyttöjä monipuolisesta sisällöntuotannosta, esim. somesisällöistä, verkkosivuteksteistä ja artikkeleista eri kanaviin
  • tehtävässä tarvittavien sovellusten ja ohjelmien sujuvaa käyttöä

Tarjoamme sinulle

Viestinnän asiantuntijana tulet olemaan tärkeä osa kahdeksanhenkistä joukkoamme. Toimipaikkamme on upeassa Helsingin kaupungin kaupunkiympäristötalossa Kalasatamassa, mutta osan viikosta voit halutessasi tehdä myös kotikonttorista käsin.

Noudatamme Avainta ry:n työehtosopimusta.

Meillä työntekijöitä kannustetaan osallistumaan erilaisiin työtä tukeviin koulutuksiin. Palkkaa maksetaan osaamisesi, koulutuksesi ja kokemuksesi perusteella 3500–4000 euroa kuukaudessa.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa uusi esihenkilösi ja työparisi, HASOn asiakkuuspäällikkö Katja Remes, puh. 044 3620706, tiistaina 8.11. klo 13–15 ja keskiviikkona 16.11. klo 13–15 tai sähköpostitse katja.remes@haso.fi.

Rekrytoinnin ensimmäisessä vaiheessa toivomme sinulta videohakemusta. Lähetäthän meille siis lyhyen videon itsestäsi ja kerrot miksi juuri sinä olisit meille sopiva viestinnän asiantuntija.

Toimitathan videohakemuksesi ja ansioluettelosi 25.11.2022 mennessä osoitteeseen rekrytointi@haso.fi. Järjestämme haastatteluja jo hakuaikana, joten älä ihmettele, jos kuulet meistä jo aiemmin.

 

****

Helsingin Asumisoikeus Oy eli HASO on Helsingin kaupungin omistama asumisoikeusyhtiö. Tavoitteenamme on mahdollistaa kohtuuhintainen asuminen Helsingissä. Meillä on lähes 6 000 asuntoa, joissa asuu 11 000 asukasta eri puolilla Helsinkiä.